Om je massief eiken trap op de juiste manier te reinigen en onderhouden, introduceert Content Traprenovatie een uniek reinigings-, en onderhoudsprogramma voor je gerenoveerde trap. Bij alle massief eiken trappen is het noodzakelijk de trap met regelmaat vochtig te reinigen en eens per jaar te voorzien van een nieuwe beschermlaag tegen het vocht en vuil. Voor dit periodieke onderhoud heeft Content Traprenovatie een aantal onderhoudsprogramma’s samengesteld.

Onze Pakketten

€ 17,50

Pakket 'Doe het zelf'

Dit pakket is een goede basis om je massief eiken trap regelmatig te onderhouden. Goed gereinigd eiken is de basis om het hout goed te onderhouden. Het pakket bevat:

1 fles milde reiniger

Bestellen Instructie
€ 50,00

Pakket 'Doe het beter'

Dit pakket brengt het onderhoud net een stap verder en is eenmaal per jaar een echte upgrade voor je massief eiken trap. Het pakket bevat:

1 fles milde reiniger

1 fles onderhoudsolie

Bestellen Instructie
vanaf € 150,00*

Pakket 'Laat het doen'

Met dit pakket neem ik je al het werk uit handen.

Jouw trap wordt machinaal gereinigd en voorzien van een stevige laag onderhoudsmiddel. Indien je trap gekleurd is met een van de Content kleurpigmenten, dan kunnen we deze kleur opnieuw in het onderhoudsmiddel toevoegen, zodat ook de kleur optimaal hersteld kan worden. De trap ziet er weer fris uit en is lange tijd beschermd tegen vocht, vuil en krassen.

We raden je aan deze onderhoudsbeurt 1x per twee jaar uit te voeren voor een optimaal behoud van je massief eiken trap.

Professionele onderhoudsbeurt

Bestellen

Beschikbare pakketten

Let op: Het gaat hier om prijzen bij trappen gerenoveerd door Content Traprenovatie. Voor eigen trappen neem contact op met Bart voor een exacte prijsopgave (Tel: 06-43522436).

Pakket
Doe Het Zelf

€17,50

  • 1 fles Content Milde Reiniger
Pakket
Doe Het Beter

€50,00

  • 1 fles Content Milde Reiniger
  • 1 fles Content Onderhoudsolie
Pakket
Laat Het Doen

€150,00

vanaf*
  • Perfecte onderhoudsbeurt uitgevoerd door professionals
  • Bijkleuring van de Content kleurpigmenten