Bart Malcontent

Over Content Traprenovatie

Vakmanschap

Professionaliteit

Persoonlijke service

Tevreden klanten

Investeren in een traprenovatie is een opwaardering van je huis

In mijn werk als meubelmaker bij Content Houtwerken zie ik hoe mooi hout je huis kan opwaarderen. Of het nu een houten meubel is of een houten trap, degelijk hout blijft een leven lang. Ik werk daarom graag met massief eiken. Professionele houtbewerking is een vak apart. Een vak wat ik nu al meer dan 10 jaar beoefen. Tot in de puntjes. Inmiddels zie ik ook dat het opknappen van massief hout ervoor zorgt dat zelfs na jaren je meubel of trap niet gaat vervelen.

De mensen die mij en mijn werk kennen weten dat persoonlijke betrokkenheid voorop staat. Bij het opnemen van de woonwensen, het plaatsen van een uniek meubel of traprenovatie denk ik graag mee hoe het ontwerp precies kan passen in uw woning. Het is altijd gaaf om te zien hoe een oude trap met vele tapijt-, lijm-, of verflagen verandert in een prachtige massief eiken trap. Een trap die lang houdbaar is en waar u jaren geen omkijken meer naar hebt.

Ik ben altijd op zoek naar het beste kwaliteit hout en maak alle traptreden zelf in mijn eigen werkplaats. Dit doe ik op een ambachtelijke manier; alles is handwerk en elke trap is uniek.  Met Content zorg ik er voor dat ik aan al je wensen kan voldoen met de service en fraaie afwerking die je van mij gewend bent. In dit geval een prachtige, sfeervolle en bovenal veilige trap. Hierin is veel mogelijk. Denk aan het toevoegen van verlichting. Ook het creëren van extra opbergruimte is mogelijk door de open ruimte onder de trap dicht te maken. Een werkplek of zit- of speelhoekje zijn ook mogelijk. Elke traprenovatie is afgestemd op de ruimte en dat maakt de trap een unieke blikvanger.

Een trap die gezien mag worden in huis! 

Een gratis adviesgesprek met Bart

.. bespreek je plannen en haal samen het meeste uit je trap!