Bart Malcontent

Over Content Traprenovatie

Vakmanschap

Professionaliteit

Persoonlijke service

Tevreden klanten

Iedere trap kan een eyecatcher worden

In mijn werk als meubelmaker bij Content Houtwerken zag ik ook steeds de zogenaamde ‘vergeten hoeken’ in huis; vaak de hal, overloop en trappen. De mensen die mij en mijn werk kennen weten dat persoonlijke betrokkenheid voorop staat.

Bij het opnemen van de woonwensen en het plaatsen van een uniek meubel of stukje wandbekleding raakte ik steeds vaker aan de praat over hoe de trap beter tot zijn recht zou komen. Het zelf opknappen van een trap is zo’n DIY-klusje met vele lijm- en verflagen en het eindresultaat vaak tijdelijk houdbaar. I.p.v. verf of tapijt is hout een degelijk product waar je jaren geen omkijken meer naar hebt. Op dat punt ben ik trappen gaan renoveren. 

Ik ben op zoek gegaan naar het beste kwaliteit hout en maak inmiddels alle traptreden zelf in mijn eigen werkplaats. Dit doe ik op een ambachtelijke manier; alles is handwerk en elke trap is uniek.  Met Content zorg ik er voor dat ik aan al je wensen kan voldoen met de service en fraaie afwerking die je van mij gewend bent. In dit geval een prachtige, sfeervolle en bovenal veilige trap. Hierin is veel mogelijk. Ook het creëren van extra opbergruimte is mogelijk door de open ruimte onder de trap dicht te maken. Een werkplek of zit- of speelhoekje zijn ook mogelijk. Elke traprenovatie is afgestemd op de ruimte en dat maakt de trap een unieke blikvanger.

Een trap die gezien mag worden in huis! 

Een gratis adviesgesprek met Bart

.. bespreek je plannen en haal samen het meeste uit je trap!